imatge transparent

El diumenge 20 de març, segona plantada col·lectiva al Bosc dels infants

Després de l’èxit de la primera edició, el diumenge 20 de març, a les 11 del matí, es farà la segona plantada col•lectiva al Bosc dels infants de Masquefa. En aquesta ocasió s’hi plantaran les alzines que l’Ajuntament regalarà a totes les famílies de Masquefa que tenen nadons nascuts l’any 2010.

El Bosc dels infants es troba al parc que hi ha al costat de l’aparcament de camions que es fa al polígon La Pedrosa. El mateix dia 20 les famílies podran recollir les alzines al parc portant el tiquet que l’Ajuntament els enviarà a casa juntament amb una carta informativa.

Un nadó, un arbre
Des de l’any passat l’Ajuntament regala alzines a les famílies de Masquefa que tenen nadons. L’objectiu és que aquestes plantades col•lectives es puguin anar fent cada any i, d’aquesta manera, Masquefa guanyi un nou espai verd: un bosc on tots els nens i nenes tinguin els seus arbres. A més, la iniciativa contribueix a que els infants siguin conscients de la importància del medi ambient i aprenguin a estimar la natura, a més d’adonar-se de la importància dels espais públics i col•lectius.
 

UOCÒmnia - Accés a les noves tecnologiesBenestar i FamíliaDiputació de BarcelonaPunt TICONCEFederIMSERSOACTICMICOD
Logos Administració Pública
Valid CSS!Valid XHTML 1.0 TransitionalValid WAI AA!
disseny i desenvolupament web aTotArreu.com
logotip

Centre Tecnològic i Comunitari
Avinguda Catalunya, 58-62
Telf. 93 772 78 28
FAX. 93 772 58 68
www.ctc.masquefa.net
ctc@masquefa.net

Logotip discapacitats

Ajuntament de Masquefa

Masquefa impulsa

Facebook Masquefa impulsa