imatge transparent

El CTC Masquefa acull una exposició permanent sobre material accessible

La mostra compta amb la col·laboració directa de l’Associació Alma i del Projecte Singulars.

Des d’aquest mes d’octubre es pot visitar al Centre Tecnològic i Comunitari (CTC) de Masquefa una exposició permanent sobre material accessible. La mostra és oberta a tot el públic i forma part del projecte “CTC Accessible”, que té com a objectiu dotar l’equipament municipal i els seus usuaris d’eines, accessos i informació sobre mobilitat universal.

A l’exposició, que compta amb el suport directe de l’Associació Alma i dels alumnes del Projecte Singulars, els visitants hi podran veure de primera mà la cadira Joëlette, una cadira adaptada tot-terreny per a persones amb necessitats físiques especials que volen practicar senderisme o participar en carreres i que ha estat protagonista al llarg dels darrers anys a Masquefa en algunes de les activitats lúdiques i esportives impulsades pel Club Excursionista Anoia i l’Associació Alma.

La cadira ha estat cedida per l’Associació Alma; mentre que els alumnes del Projecte Singulars han aportat tot el material informatiu sobre la Joëlette. Així, aquells qui s’acostin a la mostra podran consultar les característiques tècniques del material exposat o quin és el seu mecanisme de funcionament.

L’Ajuntament de Masquefa convida els veïns a gaudir de la proposta i posa en valor la implicació de l’Associació Alma –dedicada a la defensa dels drets i la dignitat de les persones amb discapacitat intel·lectual- i del Projecte Singulars en aquesta iniciativa.

UOCÒmnia - Accés a les noves tecnologiesBenestar i Fam??liaDiputació de BarcelonaPunt TICONCEFederIMSERSOACTICMICOD
Logos Administraci?? P??blica

Aquest projecte est?? subvencionat pel Departament d'Empresa i Ocupació, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu, d'acord el Programa integral de foment de l'emprenedoria de la Direcció General d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l'Ordre EMO/276/2013, de 30 d'octubre.

Valid CSS!Valid XHTML 1.0 TransitionalValid WAI AA!
disseny i desenvolupament web aTotArreu.com
logotip

Centre Tecnològic i Comunitari
Avinguda Catalunya, 58-62
Telf. 93 772 78 28
FAX. 93 772 58 68
www.ctc.masquefa.net
ctc@masquefa.net

Logotip discapacitats

Ajuntament de Masquefa

Masquefa impulsa

Facebook Masquefa impulsa