imatge transparent

Masquef@ula comptarà a partir d'aquest mes de gener amb nou equipament informàtic

L’espai de lliure connexió de Masquef@ula al Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa es dotarà amb nou ordinadors de taula, una videoprojector i una impressora làser multifunció.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC), en col·laboració amb el Centre de telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI) i la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital del Departament de Presidència duen a terme una renovació integral de l’equipament TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) de la Xarxa Òmnia, una decisió que afecta a tot el territori català.

En el cas de Masquefa, l’actuació suposarà l’adquisició per a Masquef@ula d’un total de nou ordinadors de taula amb sistema operatiu Ubuntu, un videoprojector i una impressora làser multifunció. En aquest sentit, arran de la renovació de l’equipament s’han pres mesures aquest mes de gener per evitar que el servei que es presta des d’aquest espai de lliure connexió de Masquef@ula al Centre Tecnològic i Comunitari (CTC) es vegi afectat. Així, amb l'adquisició d'aquest nou material, Masquef@ula espera poder potenciar i millorar la qualitat del servei que es dóna des d’aquest espai.

Finalment, des de l'Ajuntament de Masquefa es dóna les gràcies a la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC), el Centre de telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI) i la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital del Departament de Presidència per fer possible l’adquisició i renovació d’aquest material.

UOCÒmnia - Accés a les noves tecnologiesBenestar i FamíliaDiputació de BarcelonaPunt TICONCEFederIMSERSOACTICMICOD
Logos Administració Pública
Valid CSS!Valid XHTML 1.0 TransitionalValid WAI AA!
disseny i desenvolupament web aTotArreu.com
logotip

Centre Tecnològic i Comunitari
Avinguda Catalunya, 58-62
Telf. 93 772 78 28
FAX. 93 772 58 68
www.ctc.masquefa.net
ctc@masquefa.net

Logotip discapacitats

Ajuntament de Masquefa

Masquefa impulsa

Facebook Masquefa impulsa