imatge transparent

Prop de 400 joves anoiencs es donen cita a Fira Futur

El projecte ha ofert a joves, famílies i persones que volen seguir formant-se els recursos necessaris per tal d’orientar millor el seu futur acadèmic i/o professional. Consulta l’àlbum de fotografies de la jornada.

Dijous 14 de març La Fàbrica Rogelio Rojo i el Casal de Joves van acollir la tretzena edició de Fira Futur, organitzada per l’Ajuntament de Masquefa en el marc de la Xarxa de Transició Escola-Treball Anoia Sud, i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. L’acte d’inauguració va anar a càrrec de l’alcalde Xavier Boquete; Jordi González, inspector d’Educació de la zona; Daniel Orellana, regidor d’Educació; membres de l’equip de govern; i representants dels grups municipals i de diversos consistoris de l’Anoia Sud.

Prop de 400 estudiants vinguts d’arreu de la comarca de l’Anoia (Institut de Masquefa, Institut Guinovarda i Institut Salvador Claramunt de Piera, PFI-PTT Anoia Sud i Igualada, i alumnes del Curs de preparació a la prova d’accés de Cicles Formatius de Grau Mitjà i del Projecte Singulars: Créixer-Futur de Masquefa) van participar al llarg de tota una jornada dels diferents tallers, xerrades i activitats incloses en el programa d’enguany amb l’objectiu de dotar els joves d’eines, projectes i recursos formatius de primera qualitat que els permetin formar-se educativament i professional i promocionar-se a nivell laboral.

Així, aquest 2019 Fira Futur va oferir als seus visitants un total de 21 estands d’oferta formativa (Institut Joan Mercader, Institut Guinovarda, Institut Joan Oró, Institut Milà i Fontanals, PFI-PTT Igualada i Anoia Sud, Centre d’estudis Jaume Balmes, Institut Montserrat Colomer, Institut Eugeni d’Ors, Institut-Escola Intermunicipal del Penedès, Escola Pia d’Igualada, Aula de Música de Masquefa, Xarxa Anoia Emprèn, Servei de Formació Laboral Àuria Fundació, CEPEQ Perruqueria i estètica, Centre d’Ensenyament i Perfeccionament Rínxols, Oficina Jove de l’Anoia, Casal de Joves de Masquefa, Agrupació de Defensa Forestal, Protecció Civil, Policia Local i Mossos d’Esquadra), punts d’orientació personalitzada, espais d’experiències de diferents àmbits explicades per professionals; i tot, amb la participació directa d’instituts, acadèmies, serveis d’orientació, cossos de seguretat i institucions que van mostrar diferents opcions formatives i professionals que existeixen a l’Anoia Sud i en el seu àmbit d’influència, tant per continuar estudiant com per reprendre els estudis.

En el cas dels espais d’experiències, enguany hi van prendre part:

Marco Milán (biòleg)
Anna Mas (educadora social)
Carla Álvarez (programadora)
Maria Argilés (agent del cos de Mossos d’Esquadra)
Rosina Ramírez (fotògrafa)
Natàlia Cànovas (tècnica d’Educació infantil)
Esteve López (infermer)
Daniel García (enginyer en espai tecnològic de l’Associació Social Lovers)
David Minoves (tècnic d’Esports)
Màrius Montmany (periodista)
Sònia Fernàndez (treballadora social i especialista en teràpies assistides amb animals)
Laura Pedrosa (professora de l’Escola de Dansa Noemí Rubira)
Xavier Andreu (advocat i especialista en àmbit laboral)
Carles Palet (integrador i educador social i ponent de la xerrada ‘I si no em trec l’ESO, què?’)

Com a gran novetat, a més, enguany el Casal de Joves també va oferir a la tarda informació sobre l’oferta formativa i un punt d’orientació personalitzada per a joves i famílies. Enguany, hi van participar un total de 20 famílies. Finalment, al llarg de la setmana de Fira Futur, també es van realitzar diverses xerrades d’orientació adreçades a diferents col·lectius a Masquefa i a altres municipis de la Xarxa TET Anoia Sud.

 

UOCÒmnia - Accés a les noves tecnologiesBenestar i FamíliaDiputació de BarcelonaPunt TICONCEFederIMSERSOACTICMICOD
Logos Administració Pública
Valid CSS!Valid XHTML 1.0 TransitionalValid WAI AA!
disseny i desenvolupament web aTotArreu.com
logotip

Centre Tecnològic i Comunitari
Avinguda Catalunya, 58-62
Telf. 93 772 78 28
FAX. 93 772 58 68
www.ctc.masquefa.net
ctc@masquefa.net

Logotip discapacitats

Ajuntament de Masquefa

Masquefa impulsa

Facebook Masquefa impulsa