imatge transparent

El CTC (Centre Tecnològic Comunitari) és un espai municipal de recursos situat al recinte de l’antiga Fàbrica Rogelio Rojo on, sota el paraigües de les tecnologies de la informació i la comunicació, conviuen ciutadans, empreses i entitats, fent així de Masquefa un municipi amb més capacitat de desenvolupament social i econòmic.

Totes les instal•lacions del CTC són accessibles per a persones amb discapacitat a nivell d’obra, mobiliari i recursos tecnològics: ascensor, rampes, wc, anell magnètic, taulell de recepció, senyalització, plànol de relleu, plana web, eines de difusió, software, hardware, teclats, ratolins, pissarra digital, etc.

Triptic CTC (Cara)
Triptic CTC (Dors)

UOCÒmnia - Accés a les noves tecnologiesBenestar i Fam??liaDiputació de BarcelonaPunt TICONCEFederIMSERSOACTICMICOD
Logos Administraci?? P??blica

Aquest projecte est?? subvencionat pel Departament d'Empresa i Ocupació, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu, d'acord el Programa integral de foment de l'emprenedoria de la Direcció General d'Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l'Ordre EMO/276/2013, de 30 d'octubre.

Valid CSS!Valid XHTML 1.0 TransitionalValid WAI AA!
disseny i desenvolupament web aTotArreu.com
logotip

Centre Tecnològic i Comunitari
Avinguda Catalunya, 58-62
Telf. 93 772 78 28
FAX. 93 772 58 68
www.ctc.masquefa.net
ctc@masquefa.net

Logotip discapacitats

Ajuntament de Masquefa

Masquefa impulsa

Facebook Masquefa impulsa