imatge transparent

"BOTIGUES AL CARRER"

El departament de Promoció Econòmica està treballant per realitzar la 3a edició de la fira Botigues al Carrer, programada pel proper diumenge 14 de març. Aquesta iniciativa es durà a terme en funció del nombre de comerços que finalment s’hi inscriguin.

HORARI:
En aquesta tercera edició, la fira es concentrarà pel matí. Així, les parades de comerços participants estaran instal•lades a l’Avinguda de la Línia, entre els carrers Santa Clara i Rogelio Rojo, des de les 10 h del matí fins a les 3 del migdia.

INSCRIPCIONS OBERTES:
Els comerciants interessats a participar a les Botigues del Carrer tenen fins el dia 1 de març per inscriure’s. Per participar-hi els comerços hauran d’omplir una butlleta i lliurar-la a la recepció de l’Ajuntament, al CTC o a la recepció de l’Àrea de Serveis Personals o retornar-la mitjançant el fax 93 772 58 68 o al correu electrònic masvsl@diba.cat abans del dia 1 de març.

QUOTA D’INSCRIPCIÓ:
Per formalitzar la participació a la fira, s’haurà de fer efectiu el pagament d’una quota d’inscripció de 26 euros a la recepció de l’Ajuntament (c/ Major,93), en horari d’atenció al públic (de 9h a 14h).

Per a més informació els interessats poden contactar amb la tècnica d’Empreses Sílvia Mas al telèfon 93 772 78 28.

UOCÒmnia - Accés a les noves tecnologiesBenestar i FamíliaDiputació de BarcelonaPunt TICONCEFederIMSERSOACTICMICOD
Logos Administració Pública
Valid CSS!Valid XHTML 1.0 TransitionalValid WAI AA!
disseny i desenvolupament web aTotArreu.com
logotip

Centre Tecnològic i Comunitari
Avinguda Catalunya, 58-62
Telf. 93 772 78 28
FAX. 93 772 58 68
www.ctc.masquefa.net
ctc@masquefa.net

Logotip discapacitats

Ajuntament de Masquefa

Masquefa impulsa

Facebook Masquefa impulsa